Fattig eller rik?

Jag skrev en hel j*vla blogg , och så ville bara internet lagga. GAAAH va sur jag blir .

Nu är ännu en dag snart slut och det är en dag närmare provet på torsdag och en dag närmare till akolavslutningen. :D

Ska till Anna på fredag och massa andra oxå men jag är ju ändå viktigast :D
Ska inte dricka något måste ju vara pigg på lördag när man ska på lygnevi :P hihi

Nu ska jag nog gå och duscha och sen ska jag nana. Måste vara pigg imorgon ska ha friluftsdag imorgon, och sen ska jag hämta krille innan vi börjar skolan , vi ska handla inför dagen :D.

puss och kram Skummbanan
BiizzzaOut

Mjölkchoklad eller Vaniljglass?

Nu sitter jag i skolan och har jätte tråkigt , jag ska ha prov i kemi imorgon, wiihi va kul :( de är såå tråkigt med kemi så jag kan dö. Ska räkna ut molar och sån där skit , fattar absolut ingenting, men det går som det går.

Vet inte om jag ska till gården idag , jag vill men samtidigt vill jag inte , bör la kanske träna till kemiprovet imorgon...
Jag måste la antagligen komma till gården idag eftersom jag ska med dem till liseberg imorgon. De ska faktist bli kul. även om jag redan varit där två gånger i år.
Ska åka kållerado 1000 gånger faan älskar verkligen de. eller hur de stavas , klara kollade upp hur det stavades men tycker det ser lite knas ut hade velat stava de så här collorado, men båda är säkert rätt.

Idag har jag haft bild och syslöjd ganska kul faktist... :D nu sitter jag vid datorerna och har typ engelska eller nåt HAHAH. Ni som går på monte vet ju hur det är HAHAH.

Jag längtar tills vi ska på klassresa hoppas och nästan vet att det kommer bli kul. Men jag vet inte om allt är uppordnat. Men vi hoppas på de! Eller?!
Jag vet inte vem jag ska paddla med... Japp ni läste rätt Paddla står de:D da ska bli kul. hoppas någon rammlar överbord.

Först skulle jag och Oscar paddla men sen så hoppade Oscar över till Piintoo och då blev jag endsam och lika så blev Kri så vi bestämde att vi skulle va, men han lämnade mig sen och gjorde så att jag och Oscar fick paddla igen, men nu vet jag inte vem jag ska paddla med. Faan jobbigt när man bara står och inte vet något.
De kommer bli så här tror jag:
Klara~Hanna
Emil~Nicolette
Jennifer~Oscar
Christofer~Alexander
Ida~Hennes Far

Typ så blir de. Ser la inte så jätte lovande ut men de går...


Nu drar jag. 


Smör och kola

Livet är ändå rätt bra man gör lite som man vill och det blir oftast bra.
Fast det är ju inte alltid det blir som man tänkt sig.
Jag väntar på den rätte men kommer han snart? Jag är seriös med detta , jag har nog hittat ett offer, kan det vara du? Nee de är nog DU! HAHA
Skriver såå osammanhängade så detär inte klokt. Men de är ganska kul. Ni får bita ihop och bara läsa :) .
Imorgon får jag träffa klara igen, underbara klara. klaradenrara eller va hon nu heter eller kallas

Vet ni varför jag kallas Lillbin? Joo förstår ni det är bara för att i min familj är jag ett litet jobbigt barn som äldkar att terrorisera föa alla andra så jag kallas då för lillbin som är uppkallat efter Binladin! HAHA känner mig stolt :D eller gör jag de? jag kanske bara säger så för att rädda mitt eget skinn :S . Aja skite samma

Nu ska jag gå och nana eller ska jag krypa , äh, det blir som det blir.

BiizzzaaOut puss puss

Fysik för grundskolans senare del

Nu sitter vi här i skolan och som vanligt gör vi ingenting, så vi tänkte att en blogg är alltid kul :) 
Jennifer sitter jämte mig och rappar något kasst som inte ens rimmar, allt jag hör är att lyftkranar lyfter och att kompisar har fula bröst haha. Hon är underbar den tjejen. Jag kan inte beskriva hur glad jag är att vi blev vänner. Det är sjukt och jag kan inte komma på hur vi lyckades men nu är jag nöjd. Jag älskar Jennifer Louise Bergman så otroligt mycket, hon är bäst! 

/ Din sjukt snygga Klara ;)
<3

 

RSS 2.0