Visst känns det fin att vara vid liv en dag till?!

Det är först nu när man är ensam och sitter själv som man börjar undra va fan man gör med livet , det man verkligen inte borde ha gjort och det man skulle fortsatt göra. Nu när jag sitter här och funderar över vad som hänt de 3 senaste åren förstår jag vad jag gått miste om.
Ni folk där ute borde tänka på d ni har , man säger "lev livet" och "ta var dag försig", till viss del kan jag hålla med men man ska hålla sina vänner nära sig och bry sig om dom , man ska hålla kontakten.
Jag kommer ihåg när vi lovade varanra de, vi sa att vi måste ses, vi får inte låta våran vänsak  gå förlorad, Men de just precis de vi gjorde, vi kunde se våran vänskap tyna bort mer och mer.
Kanske var det mitt fel kanske var det ditt. Det är sånt man kan tänka på nu.
Ibland tänker jag på hur livet hade sett ut om jag hade tagit upp telefonen och ringt till dig eller om du hade ringt mig, hade vi fortfarande varit lika bra vänner som vi en gång var??! Eller hade vi kanske blivit ovänner och istället hatat varandra??!
Jag är fortfarande din vän men jag kan inte på någon konstigt sätt inte nå dig, kanske det är så att du inte vill vara vän med mig, kanske du tycker jag blivit för annorlunda än när vi var med varandra, eller är det bara så at du har fått nya vänner och känner att du inte längre behöver ha mig mera.

Jag förstår inte vi hade så kul, jag saknar den tiden mer och mer, man tror alltid att allt ska bi bättre men nu med facit i han så vet jag att det blir inte bättre de blir bara sämmre av någon konstig annledning.

Miss our time <3


None



K-lart bästa vännen
L-ätt den sötaste
A-lldeles underbar
R-ysligt snäll
A-llvarligt saknad

Utkast: Från imorgon ska ...




Från imorgon ska man vara ensam i en vecka!
Ska bli kul kan man göra som man vill och det är ett STORT plus :)
Om någon skulle få tråkigt så får dom gärna komma och hälsa på, för jag lär ju inte ha så mycket att göra...



Jag och Catrin!

Fick denna söta bild av söta Catrin, älskar henne såå mycket.
Hon är en vän att lita på! <3




Pussar och kramar / JB

RSS 2.0