Inte mycket

Idag har dagen gått fort! Kollat på några avsnitt av Desperate Housewives och nu tvättar jag, igår fick lägenheten en stor städning över sig, härligt att ha de gjort!

Ska snart ner till tvättstugan igen och sen ska jag skala potatis, de ska bli potatis mos, pannbiff och gräddsås, eller jaa i detta fall så blir de creme freshsås då, för de va de som fanns hemma! Färga håret senare ikväll kanske!
Ikväll kommer ockå Nuffe! Ska ha honom i två veckor nu när mamma och pappa ska till USA! Hoppas på att jag får massa fina kläder och en iPhone 4 av dom när dom kommer hem!

Imorgon blir de taco-kväll med min pappas morbror, hoppas han kommer gilla de, han har aldrig ätit tacos, Ted skulle vara med oss imorgon men han var "tvungen" att följa med sitt jobb och tacka av någon som gått i pension och någon som slutar för gått på STENA.
Tråkigt att han alltid kan göra allt med sina vänner men aldrig med mina. De är väl så livet är antar jag, bara ställa sig längst bak i ledet och vänta på sin tur, man får ju inte häller glömma att LE. De är viktigt.

Chaa chaa <3
// jenniFer

RSS 2.0