Älskad av alla!

Hej alla glada!
Idag när jag loggade in och skulle skriva en blogg kollade jag naturligtvis om jag fått några kommentarer på min förra blogg. Och det var ju så att jag hade fått de och de va från den däringa Plättan har hela tiden undrat vem de är och så tänkte jag att näe nu får jag ta och orka kolla, och då får jag se att det är underbar Nicolette!
Känns som flera månader sen vi träffades(de kanske e de oxå ^^).


Vilket tråkigt väder det är idag men va gör de... Ska ju till underbara Mattias idag! Skönaste killen i hela Göteborg!



Har inte så mkt att göra nu , ska duscha snart!
Ska nog måla naglarna :D HAHAH i någon fin färg.Rött tror jag!

Ha de bra allihopa!
Puss&Kram

38 dagar kvar!

Nu är det nära! Den första december flyttar jag in i min nya lägenhet som ligger i Eriksberg (göteborg).Det ska bli så härligt!
Jag får ett ganska litet rum men de gör inte så mycket eftersom jag ändå kanske kommer flytta inom 3 år till något eget!

image6Idag har jag varit på sjukhuset och vaccenerat mig mot hepatit A eller va de kanske B. HeHe. Måste ha den vaccenationen nu när jag ska åka till Thailand den 18 december.




Vill bara tala om hur glad jag är för mina underbara klasskamrater som jag fått på den fina nya skolan Ester Mosesson. Har inte gått i skolan så länge men det är ganska kul att se hur alla har delat upp sig i grupper, HeHe.

image4
Melinda och Beatah heter som som jag umgås med  nästan helatiden i skolan,dom är toppen. Sen har vi ju självklart lilla Carolin Solskär! Hon är jag ofta med! Vi har servering tillsammans. Jag och hon är väldigt lika har vi fått höra ett antal gånger nu!

image7På Fredag kanske jag ska ta hål i Tungan! Får se hur de blir , får ju för mamma men pappa är ju lite motvals (som vanligt). Lördag ser jag fram emot, ska till Mattias(även kallad PÅL) på fest då!

HaHaHaHaHaHaHaHaHa HaHaHa HaHaHaHa HaHa HaHaHaHaHaHa


RSS 2.0