Okej...

Okej...hur ska jag börja!
Jo jag kan börja med att jag missade bussen med 1 halv minut, så jag fick vänta på nästa buss som inte gick förän en halv timma senare, bussarna här ute på landet (Onsala) går inte så ofta, det var annat när man bodde inne i stan när det gick bussar hela tiden, men då kom man försent till skolan ännu oftare.

Just nu sitter jag med en iskall öl i handen och har precis pratat med sofie, jag fick höra att fredrik va på lygnevi och när  jag pratade med han förut lät det inte som om han skulle dit men han ser väl alla sina changser till att få festa loss utan mig och dansa med andra tjejer, tur jag har sofie som kan hålla koll på honom så att han inte gör något dumt!

Nu ska jag nog gå och titta på en film eller varflr inte läsa lite :D


//Idag delar jag ut en PusS till alla som läser bloggen!


Vilken dag...

Vad har detta varit för dag??
Jag började med att bråka med mamma , för att jag skrek fitta när jag kom emot mitt skavsår bak på hälen.
Sen när jag kom till skolan fick jag reda på att jag bara fick G i naturkunskapen, sen gick vi till bamba de gick faktist bra där , de va hamburgare (Y) . Sen så åkte vi till länsmansgården och spela minigolf med klassen på idrotten, skit tråkigt verkligen sen så slutade vi och fick gå hem men då va det stopp i spårvagnstrafiken och vi kom inte därifrån, skit jobbit verkligen. Sen tillslut kom vi in till stan där tog vi och åt lite på donken och kollade i affärer, sen åkte jag hem och när jag går av på min hållplats är det någon idiot som gjort sönder min cykel så jag får GÅ hem och då skaver jag upp mina skavsår som precis börjat läka. När jag väl är hemma får jag äklig mat och jag har världens mensvärk, så jag går och dör i min säng och mamma säger att jag ska rycka upp mig, och då kommer jag på att jag har läxa som måste göras tills imorgon så jag läser igenom uppgifterna och förstår att jag inte kommer hinna tills imorgon för jag förstår ingenting, jag rådfrågar mamma, pappa och Fredrik men ingen vet hur man ska göra.

Jag är så misslyckad :/


Du är som en orm

Du är ett fjällbärande kräldjur med smal kropp och cylindrisk kroppsform.
Du är äklig och obeskrivligt giftig.
Hatar dig...
Du borde gå och hängas, att gå och säga en sak till mig och sedan gå till en annan och säga en annan sak, det är fruktansvärt. Skärp dig.
Du svävar i livsfara.
Du är levande död.

//Mvh från en mycket irriterad och lättretad Jennifer

RSS 2.0