- detta fält måste fyllas i -

Fika, krogen och bio i Fredags (sherlock holmes) den va bra, lite dåligt slut bara, :/ blev lite smått irreterad över det, men som Ted sa att det kommer säkert en fortsättning! Fast det gjorde inget att slutet var så ändå, hade ju underbart sällskap!

I lördags var jag i skolan xD Tro det eller ej, fick gå upp o7.oo för att hinna till skolan i tid, vi hade öppet hus och jag var där och representerade min skola, pratade nog med sammanlagt 500 personer. Var jätte trött på kvällen, skulle egentligen dragit ut på krogen med Ted och hans vänner men jag deckade i soffan!

Var istället med Ted igår och åkte skridskor på havet! (en enorm upplevelse) , senare på dagen åt vi sushi, det var faktiskt gott, jag som aldrig gillat de tyckte faktiskt om det, men det kanske berodde på sällskapet (vad vet jag) Vi tittade också på film i han mysiga lilla stuga på Asperö! En riktigt go och mysig kväll blev de, va längesen man hade det så!

Idag har man suttit vid datorn hela dagen och tränat körkortsteori, inte det roligaste men det går, måste blir klar med detta snart, har egentligen inte tid med det för jag har massa läxa med. Det är bara att ge gärnet med allt så blir man förhoppnigsvis färdig någon gång!
-Dags att beställa studentmössan kanske xD borde gjort de för längesen men "har inte haft tid" hahah jag har alltid så bra ursäkter, måste fixa balklänning också, HERREGUD va mycket jag fick att göra nu när jag tänkte efter!

Saknar //

Puss jennifer

RSS 2.0