Rubrik

I helgen var jag på stena båten scandinavica och små festade, grillade och badstade! De var riktigt mysigt, sov i hytt nummer 1066 och de va gött! Sov med sötnosen! Ni som läser och stalkar mig vet säkert vem sötnosen är!

Tisdagen den 16 Februari var jag med gänget på Hard Rock och det var verkligen as kul men fick sota för det dagen där på, var hemma 5 och skulle upp 8 för att träffa farfar och hjälpa han med räkningar och lite annat smått. Jag har inga pengar kvar pga att det gick hett till i baren. En sak är säkert och det är att jag inte ska dricka jäger mera.

Sen träffade jag Ted och åkte med honom när han skulle köpa en cd åt hans jobbar kompis marcus och då dog bilen utan anledning och ville inte starta igen, jobbigt men sant. Sen var jag nere i maskin med Ted och fick jobba lite. När Ted skulle byta något på motorn (tror det var något slags filter som hade något sammanhang med cylindern, men kan ha helt fel) så sprutade han ner mig... med olja (diesel) jävla unge säger jag, så det var bara att åka hem och tvätta kläderna och jackan.

Och idag har jag fikat med Farfar och träffat Lottie, träffade mammsen en liten stund med och så träffade jag min lilla älskling Nuffe (jaaa Nuffe, inte nuffnuff som vissa gillar at kalla honom)

Saknar mr´love och mr´Nuffe

Love // Jennifer



RSS 2.0